Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Liviu Varciu recunoaste ca este mamos: „Mie si daca-mi ia sange lesin”

varciu6
Liviu Varciu recunoaste ca este o fire foarte emotiva si din cauza aceasta nu o sa asiste la nasterea fiicei lui. Liviu va deveni din nou tatic la jumatatea lunii septembrie.
In spiritul caracteristic, Liviu Varciu a declarat ca fiica lui va fi in zodia Fecioarei si spera sa ramana „fecioara” pana la varsta majoratului.
„Fetita se va naste dupa 15 septembrie. Va fi in zodia Fecioarei si sper sa ramana fecioara pana la 18 ani. Nu o sa fiu in sala de nasteri. Nici in spital nu o sa stau, ci afara, pana o sa primesc mesaj de la doctor ca totul este ok. Atunci voi urca. Mie si daca-mi ia sange lesin. Sunt mai mamos, nu-s chiar asa puternic in situatiile astea. Nu vreau ca doctorul sa aiba grija si de mine”, a declarat Liviu.
Liviu si iubita lui se vor apuca de pregatirile necesare venirii pe lume a micutei lor.
„De marti imi iau inima in dinti si incepem pregatirile. Am deja o lista foarte mare de cumparaturi. Iti doresti ca sufletul din sufletul tau sa aiba tot ce nu ai avut tu. Cand vorbesc despre fetita mea, am emotii. Trebuie sa-i iau patut, carucior, tot ce-i trebuie”, a dezvaluit Varciu pentru Libertatea.
Liviu Varciu recunoste ca este mamos 1
Actorul a mai declarat ca l-a emotionat momentul in care i-a auzit inimioara fetitei:
„Am fost si la ecografie, e totul normal. Mi-am vazut si fetita, i-am auzit inimioara.”
Varciu nu se vede schimband scutece, dar daca o sa fie vreun caz extrem, nu va sta degeaba…
„Nu-s genul sa fac asta. Daca va fi vreun caz problematic, in situatia in care voi ramane singur cu fetita mea, atunci o voi schimba, daca nu, sper sa fie cineva prin preajma, sa o schimbe”, a mai declarat vedeta. yve.ro

Citeste si...

1 August 2017
 1581    0
1 August 2017
 1630    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu