Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Raed Arafat, dupa accidentul tragic din Ungaria, in care au fost implicati romani: Vom transfera in Romania cei sase raniti

raed arafat
Trei romani au murit si alti sase au fost raniti marti dimineata, in jurul orei 06.00, intr-un accident pe o autostrada din Ungaria, informeaza MAE. Victimele se aflau intr-un microbuz care se indrepta spre Romania. UPDATE Raed Arafat: Vom transfera in Romania cei sase raniti in accidentul din Ungaria, imediat ce vom putea.
UPDATE 15:39 Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca cei sase raniti in accidentul din Ungaria vor fi transportanti in Romania, imediat ce medicii de la spitalul din Debretin isi vor da acordul pentru transfer.
Raed Arafat a declarat ca, in acest moment, in urma accidentului din Ungaria, cei sase raniti, „sunt internati la Debretin, doi in stare grava, patru, in stare mai putin grava si suntem in legatura cu spitalul din Debretin, cand ni se va spune ca putem, vom merge sa ii luam”.
Trei romani au decedat si alti noua au fost raniti marti intr-un accident produs pe o autostrada din Ungaria, informeaza MAE. Victimele se aflau intr-un microbuz care se indrepta spre Romania.
„Consulatul General al Romaniei la Gyula are in atentie accidentul produs in dimineata zilei de 25 iulie a.c. si a intreprins demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare. Potrivit informatiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetateni romani, precum si cu ranirea altor 6 cetateni romani, care au fost transportati si internati la spitale din proximitate”, conform sursei citate.
Din primele informatii, se pare ca microbuzul implicat in accident, ar fi lovit un tir stationat pe partea dreapta a drumului, accidentul avand loc marti dimineata, in jurul orei 6.00, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.
Microbuzul avea noua cetateni romani la bord, inclusiv soferul, fiind inmatriculat in Bulgaria. Autovehiculul a lovit un tir inmatriculat in Polonia, stationat pe partea dreapta a drumului, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.
Victimele se aflau intr-un microbuz care se indrepta spre Romania. Nu s-a stabilit, pana in acest moment, care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.
"Toate cele noua victime circulau la bordul unui microbuz care se indrepta spre Romania. Pana in prezent, circumstantele in care s-a produs accidentul nu au fost clarificate. De asemenea, o echipa mobila impreuna cu seful oficiului consular s-au deplasat in regim de urgenta, la locul accidentului si la spitalele din zona pentru a acorda sprijinul necesar. Consulatul General al Romaniei la Gyula monitorizeaza cu prioritate cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari", transmite MAE.
 

Citeste si...

25 Iulie 2017
 911    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu