Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 42    0

Doua CUTREMURE cu magnitudinea de 4,4 si 4,6 grade pe scara Richter s-au produs in Marea Egee

cutremur atlantic 1
Doua cutremure au lovit, sambata, insula greceasca Kos intr-un interval de cateva minute, la doar o zi dupa seismul cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter produs in Marea Egee, in urma caruia au murit doua persoane, potrivit The Independent.
Primul cutremur, care a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, a fost urmat de o a doua replica la doar 16 minute distanta ce a avut magnitudinea de 4,6 grade, informeaza Institutul de Geodinamica din Atena.
Prima miscare telurica a fost cea mai apropiata de insula Kos, producandu-se la doar 20 de kilometri de insula si la o adancime de 10 kilometri.
Turistii si locuitorii speriati s-au adunat in piata centrala a orasului, cat mai departe de orice cladire ce ar putea reprezenta un pericol. Pana in acest moment nu s-au raportat victime.
Miscarile seismice de sambata reprezinta replici ale cutremurului de vineri din Mareea Egee ce s-a produs la suprafata, avand magnitudinea de 6,7 grade. In urma acestuia doua persoane au murit dupa ce acoperisul unui bar din insula Kos s-a prabusit, iar alte 500 de persoane au fost ranite.

Citeste si...

22 Iulie 2017
 963    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu