Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Decizie de ultima ora luata de Andreea Balan si sotul ei

andreea balan mamica
Andreea Balan a petrecut o vacanta de vis la Monaco, alaturi de sotul ei, George Burcea. Artista a dezvaluit ce a mancat de ziua ei, precum si numele tarii unde va pleca alaturi de familia ei pentru a se relaxa.

"Nu am mancat tort, ci doar o prajitura. Am fost pe Coasta de Azur, dar de ziua mea am fost la Monaco, am stat la un restaurant. A fost frumos, am stat doar cinci zile cu George. Ella a ramas acasa, dar, am planuit deja o vacanta si cu ea, in toamna, in CroatiaGeorge e mai tanar ca mine si are energie", a declarat Andreea Balan la un post de televiziune.
Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit in luna martie, in Statele Unite ale Americii, acolo unde cantareata a avut parte de nunta visurilor ei. Ceremonia a avut loc exact asa cum a vrut artista, departe de privirile indiscrete, intr-un loc idilic din SUA.


Vedeta a vorbit si despre relatia cu tatal ei, Sandel Balan, pe care nu il poate uita pentru faptul ca a tradat-o. "Am citit o carte care fix asa se numeste: «Cele cinci rani ale copilariei care te fac sa porti cinci masti ca adult» – deci, ranile te fac sa porti cinci masti ca adult, scrisa de Lise Bourbeau – e o carte de temelie in cunoasterea si autocunoasterea mea. Mi-am dat seama de ce eu... Una dintre rani e proeminenta. M-a facut pe mine sa inteleg de ce in prezent am anumite reactii. Sunt o dictatoare de multe ori, pentru ca sufar de rana de tradare in raport cu parintele de sex opus – eu cu tatal meu. Adica m-am simtit tradata de tatal meu si am devenit o dominatoare, nu o dictatoare, pentru ca m-am simtit in copilarie tradata de tatal meu. M-am dus la terapie. In calatorii, imi dau seama cum e sa fii un om obisnuit", a spus Andreea Balan.

Sursa: cancan.ro

Citeste si...

28 Iunie 2017
 1264    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu