Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 76    0

FABULOS! Geloasa pentru ca sotul ei pleaca singur in vacanta, o britanica a vrut sa se asigure ca nu e inselata. Ce i-a pus in bagaj

geloasa

Gandul ca iubitul ei va pleca singur in vacanta si ar putea s-o insele, o britanica s-a decis sa-i personalizeze tricourile.


Korie Hayward, in varsta de 18 ani, este o tanara mamica si sotie.
Cuprinsa de gelozie, femeia a decis sa-i personalizeze tricourile pe care acesta le va imbraca sotul sau in vacanta.
„Daca poti sa citesti acest mesaj inseamna ca esti prea aproape, asa ca indeparteaza-te”, este unul dintre mesajele inscrise pe tricoul sotului sau.

 

Cel care trebuie sa imbrace tricourile se numeste Jack si are 22 de ani. Barbatul este obligat sa poarte tricourile pe toata perioada vacantei, spre amuzamentul prietenilor lui.

„Imi iubesc fetele si urasc toate fetele din Malia”, este un alt mesaj prezent pe tricou. Femeia specificand ca Jack este casatorit si ca are si o fetita.



Despre decizia sa, tanara sustine ca sotl sau nu a fost foarte incantat de idee. „Nu a fost foarte fericit la inceput, dar dupa aceea a inceput sa i se para amuzant. Asa ca le-a imbracat.”

 

Chiar daca multe persoane o considera o geloasa incurabila, tanara se apara si spune ca totul a este o gluma. „Multa lume mi-a spus ca sunt nebuna, insa stiu ca sunt multi care stiu ca totul a fost o gluma”, marturiseste femeia.

Citeste si...

22 Iunie 2017
 3182    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu