News Flash:

Alexandru Arsinel trece prin clipe foarte grele

21 Iunie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel
Sotia lui Alexandru Arsinel se afla si acum intr-o situatuie critica dupa ce acum un an de zile a cazut pe scari. Actorul trece printr-o perioada dificila. 

Sotia lui Alexandru Arsinel a fost operata pe creier, dupa ce s-a impiedicat si s-a lovit la cap, la o saptamana dupa ce actorul s-a operat pe coloana si a crezut ca a scapat de probleme. Totul s-a petrecut acum aproximativ un an, la serbarea nepotului lor.

Clipele cumplite nu au trecut, iar acum sotia sa se afla in sptal, pentru analize.
"Dezastrul nostru este sotia, care este internata la Spitalul Municipal unde i se fac analize. A fost o intamplare, a cazut pe scari, a facut un hematom, a fost operata, este deocamdata asa cum este cu speranta ca vor aparea imbunatatiri la starea ei. A fost la gradinita anul trecut la serbarea lui Rares si a cazut pe scari. I s-a agatat tocul de o scara. A fost nevoita sa ajunga de urgenta sa i se scoata cheagul de sange. Meseria ei a fost sa lucreze in sport, acum nu mai poate merge singura. Este internata de o saptamana jumatate, o sa o aduc joi acasa." a spus Alexandru Arsinel in emisiunea lui Mihai Morar.  


Alexandru Arsinel este un actor roman de comedie care a contribuit la teatrul de revista, televiziune si film. A studiat la IATC. In prezent este director al Teatrului de revista „Constantin Tanase” din Bucuresti.

Sursa: spynews.ro

sotia alexandru arsinel mihai morar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005914 (s)