Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 56    0

Cel mai mare beneficiu al consumului de pizza

pizza2
Pana acum, cel mai mare beneficiu al unei pizze era gustul delicios! Dar o descoperire uimitoare ii atribuie si alte proprietati.
Mai multe proaspete mamici din Statele Unite ale Americii au declarat ca travaliul le-a fost declansat de catre… o pizza picanta! Mai exact, este vorba despre o reteta de pizza cu topping de pui, mozzarella si sos foarte picant. Stiinta inca nu a reusit sa gaseasca o explicatie, insa cazurile au inceput sa fie din ce in ce mai dese, astfel ca unele pizzerii chiar au schimbat denumirea acestei retete de pizza din meniu, noul sau nume fiind: „pizza inducatoare”.
Toata povestea a inceput in 2010, cand o tanara insarcinata a consumat la cina o asemenea pizza, iar in urmatoarele ore a fost dusa la spital, unde a nascut o fetita. De atunci, si alte femei s-au folosit de acest truc, cu mai mult sau mai putin succes. Ultima nastere provocata prin aceasta metoda a avut loc in urma cu doar cateva saptamani, la doar 4 ore dupa ce pizza a fost consumata!
Se pare ca secretul ar fi sosul foarte picant, dar inca nu a fost confirmat de catre experti. Nu exista nicio dovada ca alimentele picante ar provoca travaliul si nici nu se cunoaste vreo alta metoda pentru a grabi nasterea. Mai mult, medicii spun ca nu exista niciun pericol asociat consumului de alimente picante in timpul sarcinii. Poate ca este vorba, de fapt, de un efect placebo cauzat de faptul ca mancarea picanta supara stomacul. Fie ca va avea sau nu efectul la care speri, noi spunem ca trebuie sa incerci! Pana la urma, orice pretext este perfect pentru a consuma o felie de pizza!

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu