Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Orice fata isi doreste sa incerce ASTA macar o data! Iata cum poti sa o surprinzi…

fa sex1
Vine o vreme cand e momentul sa te asezi la casa ta si sa fii o fata cuminte. Pana atunci insa, ar trebui sa experimentezi, sa te cunosti suficient de bine, astfel incat viata sexuala de cuplu sa fie satisfacatoare. In plus, va scadea si riscul sa te apuce curiozitatea, iar acest lucru sa duca la destramarea unei casnicii.
Iata 6 partide de amor pe care orice fata ar trebui sa le experimenteze, potrivit TheFrisky.com.

1. Partida de amor cu un strain
E chipes, dar nu prea ii intelegi vorbele? O aventura cu un strain poate fi extrem de incitanta si n-o vei uita vreodata. Atat timp cat simti ca esti in siguranta si te protejezi cand faci amor, n-ar trebui sa-ti faci probleme.
2. Partida de amor cu “EL”
Te-ai indragostit, ai crezut ca e EL, barbatul visurilor tale, si, totusi, ti-a frant inima. Ei bine, aceste partide de amor vor conta in momentul in care iti vei intalni cu adevarat jumatatea. Si asta pentru ca au fost un test de fidelitate care te-au facut pe tine (dar si orgasmele tale) mult mai puternice.
3. Partida de amor cu “Mr. Big”
Daca nu-l vei intalni niciodata pe “Mr. Big”, te vei intreba toata viata cat de mare e prea mare. Iar daca-l intalnesti, cu siguranta vei avea ce povesti prietenelor.
4. Partida de amor oribil
Daca nu experimentezi niciodata un fiasco, nu vei sti sa apreciezi celelalte partide de amor. Asa ca nu-ti plange niciodata de mila dupa o partida oribila de amor. Au si ele rolul lor in viata.
5. Partida de amor de furie/de ura/de impacare
Fie ca esti furioasa ca a pierdut echipa preferata, ca ti s-a rupt o unghie sau ca nu ti-a iesit culoarea preferata la par, ca te-ai certat cu cea mai buna prietena sau ca te-ai certat cu iubitul, furia este un bun afrodisiac. E ca in luptele sexy in miere in care nimeni nu are de pierdut.
6. Partida de amor cu cineva mai tanar sau mai batran
Dupa partidele de amor cu cineva mai tanar si cu cineva mai batran decat tine, vei avea in orice moment termeni de comparatie. Tipul in varsta te va acoperi cu atentie si cadouri scumpe, iar cel mai tanar nu este interesat decat de amor (iepuresc sau nu, in functie de experienta).

Citeste si...

21 Mai 2017
 1034    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu