Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Eurovision 2017 - Reprezentantii Romaniei au plecat la Kiev

Ilinca Bacila si Alex Florea
Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, au pleacat spre Kiev, luni dupa-amiaza, din Bucuresti, alaturi de o parte a delegatiei tarii noastre, urmand sa aiba prima repetitie pe scena competitiei marti. Show-ul pentru piesa ”Yodel It!” este o productie EBU, iar delegatia Romaniei spera sa fie bine primit de public.
”Suntem foarte, foarte pregatiti, extrem de pregatiti. Pana la maxim. De emotionati, la fel”, a spus Ilinca, la conferinta de presa care a avut loc, la aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii.
Compozitorul melodiei ”Yodel It!”, Mihai Alexandru, a spus ca, daca Romania va termina in top cinci sau chiat top sapte, el va fi ”fericit”, desi isi doreste ca reprezentantii tarii noastre sa se claseze pe primul loc.
”Imi doresc sa aducem Eurovisionul in Romania”, a spus, la randul ei, Iuliana Marciuc. ”Ar fi cea mai mare bucurie a televiziunii nationale, a mea si a tuturor”, a adaugat sefa delegatiei Romaniei la Eurovision.
Eurovision este o competitie muzicala internationala anuala, la care participa tarile ce detin statutul de membru activ in cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importanta asociatie a posturilor publice de televiziune din Europa. Concursul a fost transmis in fiecare an de la inaugurarea sa in 1956 si este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune din lume.
Eurovision este, de asemenea, unul dintre cele mai vizionate evenimente non-sportive din lume, cu audiente care depasesc in fiecare an pragul de 100 de milioane de telespectatori. Printre artistii ale caror cariere internationale au fost lansate in urma participarii sau a victoriei la Eurovision se numara, printre altii, Domenico Modugno (locul 3 in 1958), ABBA (locul 1 in 1974), Céline Dion (locul 1 in 1988) si Julio Iglesias (locul 4 in 1970). News.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu