Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 58    0

Cum sa prepari cele mai bune pulpe de pui la gratar. Iata un secret pe care trebuie sa-l stii

pulpe pui
Un gratar generos, crocant, extrem de aromat. Un simplu ingredient face minuni! Iar acesta este...



ngrediente:


4 pulpe de pui slabe, cu piele, spalate

o legatura coriandru proaspat

2 fire lemon grass

coaja si zeama de la 2 lime

1 ardei iute verde, fara seminte

2 linguri ulei

o bucatica de ghimbir, ras (cam o lingura)

3 catei de usturoi


Mod de preparare:



Pulpele de pui se cresteaza, din loc in loc, folosind un cutit ascutit. Frunzele de coriandru se rup si se pun intr-un castronel.


Tijele se pun in blender. Se adauga lemon grass, coaja si zeama de lime, ardeiul iute, ulei, ghimbir ras si usturoiul. Se amesteca bine.


Pulpele se asaza intr-o tava adanca (se poate folosi si o tigaie fara coada sau cu coada de metal, nu de plastic) si se stropesc din abundenta cu sos. Se lasa cateva minute la marinat, pana se pregateste gratarul.


Tava se asaza pe gratarul incins (de lemne). Pulpele se gatesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Cand sunt aproape gata, se scot din tigaie si se pun pe gratar. Se frig pe ambele parti, pana capata o crusta aramie.


Se servesc calde, cu coriandru proaspat.

Citeste si...

1 Mai 2017
 3286    0
30 Aprilie 2017
 1417    0
30 Aprilie 2017
 1058    0
30 Aprilie 2017
 1172    0
30 Aprilie 2017
 1627    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu