Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Primarul Devei, Mircia Muntean, INCARCERAT in Penitenciarul din Barcea Mare

mircia muntean 1
Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost escortat de politisti si incarcerat in Penitenciarul din Barcea Mare, in urma punerii in aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea, a informat luni Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Hunedoara. 
Politistii au anuntat, luni dupa-amiaza, ca primarul Muntean s-a prezentat singur la sediul IPJ Hunedoara, dupa condamnarea sa la sase ani de inchisoare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. 
'In data de 24.04.2017, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de Tribunalul Bucuresti, pe numele unui barbat de 53 de ani, din municipiul Deva, condamnat la 6 ani de inchisoare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti', se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara remis AGERPRES. 
Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului. 
Un complet de cinci judecatori de la ICCJ a respins apelul declarat de Mircia Muntean si a mentinut sentinta data de instanta de fond in iunie 2016. 
Initial, Mircia Muntean a fost condamnat in 2013 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Ulterior, in iunie 2016, el a primit, intr-un alt dosar, tot la ICCJ, doi ani de inchisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului. Cele doua pedepse au fost contopite, iar Mircia Muntean va executa 6 ani inchisoare. AGERPRES

Citeste si...

25 Aprilie 2017
 909    0
25 Aprilie 2017
 1076    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu