Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 43    0

O tanara a ramas fara cont de Instagram din cauza acestei fotografii. Nu e nimic vulgar, si totusi contul i-a fost suspendat. Iata imaginea

poza instagram
O utilizatoare a urcat pe contul ei de Instagram o poza cu un tort pe care il facuse ea. Insa, la scurt timp, aceasta a primit notificare ca i-a fost suspendat contul.
Fiica ei, Fiona Mosely s-a plans pe contul ei personal de Twitter ca mamei ei i-a fost suspendat contul de Instagram dupa ce a publicat o imagine cu un tort facut de sora Fionei. Tortul era decorat cu forme rotunde de martipan alb, presarat cu cacao deasupra, pe margini si una rotunda in mijloc, care, spune femeia, il simbolizau pe Iisus si discipolii sai, scrie stirileprotv.ro.
Insa poza a fost stearsa automat de Instagram pentru ca ar fi incalcat standardele comunitatii de pe Instagram. Motivul a fost ca tortula seamana cu un san.
Cei de la Independent au resuti sa dea de Fiona si sa afle ce s-a intamplat. "Este vorba de un tort clasic de Paste, este un tort religios, nici vorba de ceva cu tenta sexuala sau continut jignitor. Mama a facut poza si a urcat-o pe Instagram. La scurt timp, contul ei a fost dezactivat pentru ca a incalctat regulile Instagram" a povestit aceasta.
Insa, o poza din alt unghi al tortului, urcat de sora Fionei pe contul ei de Instagram, nu a fost stearsa.

Galerie Foto

Citeste si...

5 Aprilie 2017
 1071    0
4 Aprilie 2017
 1142    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu