Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

PREPARATUL MINUNE! Bea zilnic acest amestec din zeama de lamaie si ulei de masline! EFECTUL E ULUITOR!

ulei de evitat
Daca suferi din cauza extenuarii, a constipatiei sau pur si simplu vrei sa iti imbunatatesti sanatatea trebuie sa incerci acest remediu.

Tot ce trebuie sa faci este sa mananci, pe stomacul ulei de masline cu putin suc de lamaie. O lingura este suficienta pentru a masura cantitatea potrivita pentru un shot de sanatate.

Acesta solutie este destul de frecventa in salate, asa ca ai mai gustat acest amestec. Uleiul de masline si lamaia din care vei stoarce sucul trebuie sa fie la temperatura camerei. Iata care sunt cele patru beneficii ale acestui amestec minune.

Reduce riscul bolilor cardiovasculare

Acidul oleic din uleiul de masline este o substanta excelenta pentru protejarea sistemului cardiovascular.

Amelioreaza neplacerile artritei reumatoide

Aceasta combinatie de zeama de lamaie si ulei de masline are proprietati antiinflamatorii, deci va reduce inflamatiile si durerea de la nivelul articulatiilor.

Ajuta digestia

Poti spune la revedere constipatiei cu acest remediu. Uleiul de masline este un adevarat lubrifiant pentru sistemul digestiv, iar zeama de lamaie echilibreaza sucurile digestive. In plus, acest shot de sanatate stimuleaza ficatul si bila, ajutand pe toate planurile digestia.

Imbunatatesc sanatatea ficatului si a bilei

Poti pune lingurita de ulei de masline si sucul de lamaie in  jumatate de pahar de apa calduta si o poti bea cu o ora inainte de masa principala. In acest fel iti vei detoxifia bila, rinichii si ficatul. Un tratament pe termen lung cu acest remediu poate duce chiar la prevenirea aparitia pietrelor la fiere sau chiar le poate dizolva.

Citeste si...

27 Martie 2017
 1403    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu