Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Mihaela Radulescu, noi "sageti" catre Andreea Marin

raduleasca penibila
Mihaela Radulescu, prezentatoarea emisiunii «Uite cine danseaza», a facut o gafa de proportii aseara, atunci cand a vorbit despre povestea de dragoste dintre Octavian Strunila si iubita lui. Mihaela Radulescu a declarat ca actorul si partenera lui de viata se casatoresc in luna mai, informatia fiind gresita. «Se recasatoresc in mai: O pereche care se tot casatoreste si se tot desparte», a spus Mihaela. Octavian a corectat-o imediat: «Noi nu ne-am casatorit niciodata. Vezi ca ti-au suflat gresit in casca».

Daca tot a venit vorba despre divorturi, Mihaela Radulescu i-a spus Andreei Marin: «Amandoua suntem campioane la casnicii si la divorturi, dar pana la urma gasim dragostea. Eu caut sa urc pe podium in alt fel dar... Esti pe podium, suntem la egalitate, cred ca e singurul capitol la care suntem la egalitate... Avem 3 la 3. La casnicii, serios, suntem 3 la 3».
«Consider ca acesta este cel mai bun dans al vostru de pana acum», a raspuns Andreea Marin, ignorand intepaturile vedetei. Florin Calinescu a comentat: «Doamne, am simtit patru lovituri de tramvai».

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu