Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Marian Vanghelie, tata din nou

vanghelie 1
Marian Vanghelie face copii. La 49 de ani, primarul care nu mai este se arata pregatit sa o ia de la capat cu schimbatul scutecelor. Se pare ca el si Oana Mizil, sotia lui, nu au uitat promisiunea facuta dupa nasterea fetitei lor si sunt gata sa-si mareasca familia, chiar daca asta implica unele sacrificii.

Marian Vanghelie si Oana Mizil au fost intotdeauna o familie controversata, pe de-o parte din cauza telenovelei amoroase pe care au creat-o in jurul lor inainte sa-si asume oficial relatia, pe de alta, din cauza problemelor cu legea pe care fostul primar al sectorului 5 le-a cam avut in ultimii ani, scrie libertatea.ro.
Dupa o convietuire de 30 de ani cu Charlotte si un fiu care a trecut de 22 de ani si s-a scolit prin State, ciugulind cate 50.000 de dolari din agoniseala tatalui, pentru fiecare an de studiu, Vanghelie a simtit din nou fiorul iubirii alaturi de Oana Mizil, pe care a rasfatat-o ca-n filmele cu milionari, inca din prima zi a idilei lor. Desi nu multi le-au dat sorti de izbanda, cei doi au rezistat impreuna, iar in 2015, pe 3 septembrie, au devenit parintii unei fetite, Maria, si impreuna au trecut peste toate problemele…

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu