Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 47 minute
 18    0

Cinci persoane arestate in dosarul violentelor din Piata Victoriei

protest buc2
Cinci persoane plasate initial sub control judiciar de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul violentelor din Piata Victoriei din Capitala, din noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost arestate de Tribunalul Bucuresti, anunta, vineri, Politia Capitalei. Decizia magistratilor este definitiva.
In urma contestatiei formulate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, Tribunalul Bucuresti a emis, joi, mandate de arestare preventiva pentru toate cele cinci persoane.
"Inculpatii au fost depistati de catre Serviciul Investigatii  Criminale din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, in acest moment fiind incarcerati", precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei.
Pe 24 februarie, Judecatoria Sectorului 1 a dispus punerea sub control judiciar a celor cinci persoane, precum si arestarea preventiva a unui alt inculpat.
Judecatorul de drepturi si libertati a admis atunci propunerea procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 de arestare preventiva doar in cazul lui Alexandru George Timinschi, acuzat de complicitate la ultraj, ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.
Magistratul a dispus ca Timinschi sa stea in arest preventiv timp de 30 de zile, din 24 februarie pana in 25 martie.

Citeste si...

2 Martie 2017
 1063    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu