Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

BOMBA! Se cere excluderea Codrutei Kovesi din magistratura

kovesi
Scandalul protocolului dintre SRI si DNA au depasit granitele RomanieiChris Terhespresedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei crede ca Laura Codruta Kovesi trebuie exclusa din magistratura.


„Desi legea de functionare interzicea categoric SRI-ului sa faca "acte de urmarire penala", in calitate de procuror general Kovesi a semnat un protocol secret cu SRI permitand, nu in baza unei legi care e publica ci a unei decizii CSAT care si aceea e secreta, acestui serviciu secret sa faca "acte de urmarire penala". Mai pe scurt, ceea ce legea interzicea SRI-ului sa faca, i-a permis Kovesi din pix.
In urma acelei actiunii a lui Kovesi, cetateni ai Romaniei au fost anchetati, judecati si poate condamnati nu in baza legii, care trebuie sa fie publica, ci a unor protocoale secrete dintre procurori si SRI la care doar aceste doua institutii au acces. Ce a facut Kovesi e cel mai nimicitor atac la statul de drept, democratia, independenta justitiei si separatia puterilor in stat de la caaderea comunismului pana azi.


Pentru ceea ce a facut Kovesi ar trebui exclusa din magistratura”, este concluzia lui Chris Terhes.

Sursa: antena3.ro 

Citeste si...

24 Februarie 2017
 1124    0
24 Februarie 2017
 1100    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu