Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Cum sa ingrijesti zona intima in timpul menstruatiei

mens
In timpul menstruatiei, igiena intima trebuie sa fie si mai riguroasa, pentru a impiedica inmultirea bacteriilor. Pentru aceasta perioada delicata, multi medici ginecologi recomanda folosirea absorbantelor in locul tampoanelor interne, pentru ca acestea din urma pot crea un mediu favorabil dezvoltarii bacteriilor.

Tot acum, aparitia infectiilor este favorizata si de o scadere temporara a imunitatii locale si generale. Grija pentru sanatatea intima trebuie avuta in vedere tot timpul, dar mai ales in perioada menstruatiei!

Absorbantele patentate WinIon reprezinta, in acest moment, o recomandare medicala certa pentru prevenirea bolilor aparatului genital feminin, indiferent de varsta. Functiile antibacteriene, precum si cele de eliminare a mirosurilor neplacute, sunt realizate prin procedee pur fizice, prin incorporarea de benzi cu anioni, ce pot fi eliberati cu o densitate mare (5800 de ioni negativi/cm cub). Trebuie retinut faptul ca acest procedeu nu prezinta niciun efect secundar si nu dauneaza absolut deloc organismului!

De asemenea, agentii de absorbtie folositi sunt extrem de eficienti, permitand astfel crearea unui mediu local curat, aerisit si lipsit de riscuri.

Absorbantele WinIon au trei componente principale:

-  stratul de suprafata - realizat din matase si bumbac, pentru a mentine curata pielea delicata a zonei intime;

- stratul de mijloc - bogat in agenti de absorbtie super performanti si eficienti, care transforma lichidul in jeleu, eliminand senzatia de lipicios;

-  stratul de baza - realizat din materiale permeabile, care elimina rapid aerul umed, mentinand un sentiment de uscat si confortabil.

Disponibile in variante diferite, in functie de nevoile fiecarei femei, absorbantele WinIon permit imbunatatirea metabolismului si a secretiei interne, intarirea imunitatii, normalizarea tensiunii, distrugerea bacteriilor, reducerea inflamatiilor, eliminarea mirosurilor neplacute si a disconfortului din timpul menstruatiei si asigura o sanatate intima de exceptie! Incercati acum aceste absorbante si va veti convinge ca sunt un ajutor de neinlocuit pentru noi, femeile!

Citeste si...

22 Februarie 2017
 1084    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu