Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 41    0

Trucuri care te ajuta sa ai mai mult chef de sex

fa sex1
Daca nu ai chef de sex, iata mai jos cateva trucuri care iti vor spori cheful :)

Consuma alimente afrodiziace
Asigura-te ca cina contine alimente usoare si cu efect afrodiziac. Secretul este sa le consumi direct de pe trupul gol al iubitului tau. Ciocolata neagra, capsunile, frisca, mierea, bananele, strugurii, stridiile sunt doar cateva dintre alimentele care merita consumate in dormitor.
Sport!
Exercitiile fizice nu numai ca te ajuta sa ai corpul dorit, dar iti cresc si libidoul. Cateva minute de antrenament intens imbunatatesc circulatia sanguina si starea de spirit. O jumatate de ora de jogging seara iti va asigura o noapte fierbinte. 
Urmariti un film erotic
Iubitul tau se uita la filme porno si tu o faci din cand in cand. Asa ca de ce sa nu o faceti impreuna? Sexologii sustin ca acest obicei poate fi benefic pentru viata voastra sexuala: va poate imbunatati libidoul, tine loc de preludiu si este o sursa pentru pozitii noi.
Incepe tachinarea cu ore inainte
Provoaca-l, tachineaza-l inca de la primele ore ale diminetii, daca planuiesti o noapte fierbinte. Poti creste tensiunea sexuala dintre voi cu atingeri si saruturi senzuale sau prin cuvinte dulci. Cu cateva ore inainte sa va intalniti, trimite-i un mesaj sexy, o fotografie nud sau apeleaza-l folosind o voce senzuala. Asta va va ajuta sa va imaginati scenele fierbinti care vor urma, iar atunci cand va veti intalni veti fi pregatiti pentru o partida pasionala de amor.

Flirteaza!
Inainte de a intra in dormitor, incinge atmosfera flirtand cu partenerul. Flirtul poate include complimente, atingeri, saruturi, miscari senzuale si multe zambete. Foloseste toate aceste tehnici, sau cat mai multe, pentru a nu exista dubii asupra intentiilor tale. 
Saruta-l!
Dorinta intarzie sa apara? Nu te grabi si rasfata-te cu un sarut lung si senzual. Joaca-te cu buzele lui, iar cheful de sex nu va intarzia sa apara. Incepe cu saruturi delicate si permite-le buzelor sa se alinte pret de cateva secunde, pana cand va veti dori mai mult. Nu lasa niciun colt al buzelor iubitului neexplorat. Apoi, incet, lasa-ti limba sa patrunda in gura partenerului si initiaza jocuri in care sa va atingeti limbile.
 

Citeste si...

6 Februarie 2017
 1014    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu