Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 48    0

DECIZIE RADICALA luata de Brigitte Sfat. Ce mesaj ultimativ a avut pentru Ilie Nastase

briggita
Brigitte Sfat a luat o decizie radicala cu privire la sotul ei. Bruneta mai are doar cateva zile pana implineste 40 de ani, motiv pentru care a decis sa faca ceva cu viata ei.

Partenera lui Ilie Nastase afirma ca vrea sa devina mai credincioasa, dar afaceristul nu o lasa. Asa ca e hotarata sa una piciorul in prag.

„Cred ca viata este asa cum ne-o dorim. Vreau sa traiesc pentru mine. De-a lungul a celor aproape 7 ani de relatie cu sotul meu multe lucruri care mi-au placut, nu le-am facut. Nu am dat curs lor, pentru ca nu ii placeau sotului meu. Am facut o mare greseala. Eu am facut Revelionul la Poiana Brasov si acolo la un moment dat a fost un program de Taraf si mie mi-a placut si am dansat, lucru care l-a deranjat. Nu ma intereseaza. M-a luat cu toate cele bune si cele rele. El nu este foarte credincios. Eu il iubesc pe Dumnezeu. Eu ascult in masina muzica bisericeasca. El nu ma lasa. Foarte multe lucruri pe care eu le-as face si nu le faceam pentru el. Daca ma accepta bine, daca nu asta este, la revedere!”, a spus Brigitte Sfat la Antena Stars.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu