Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Ordinul anti-imigratie semnat de Trump a fost blocat partial de un judecator

donald trump2
Un judecător federal din Statele Unite ale Americii a blocat parţial implementarea ordinului executiv dat de Donald Trump care restricţionează imigraţia, scrie BBC. UPDATE Departamentul american pentru Securitate Internă a comunicat că va "respecta deciziile judecătoreşti", relatează agenţia de ştiri Reuters.

UPDATE 11:30 Departamentul american pentru Securitate Internă a comunicat că va "respecta deciziile judecătoreşti" cu privire la suspendarea deportării persoanelor vizate de ordinul executiv antiimigraţie semnat de preşedintele Donald Trump, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Într-un comunicat dat publicităţii de Departamentul pentru Securitate Internă se afirmă că autorităţile vor "respecta deciziile judecătoreşti", precizând că măsurile privind interzicerea intrării în ţara a cetăţenilor din mai multe state musulmane rămân valabile.

Comunicatul a fost emis la doar câteva ore după ce un judecător federal din New York a oprit temporar deportarea a zeci de persoane reţinuţi pe aeroporturi ca urmare a ordinului executiv ce prevede suspendarea programului de primire şi instalare a refugiaţilor timp de patru luni şi interdicţia de a intra pe teritoriul american timp de trei luni pentru cetăţenii din mai multe state majoritar musulmane.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu