Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 61    0

Politistul din Timis prins baut la volan, SUSPENDAT DIN FUNCTIE!

claudiu andreescu
Comisarul-sef Claudiu Andreescu a fost suspendat din functia de sef al Politiei Sannicolau Mare de catre conducerea IPJ Timis Reprezentantii IPJ Timis au reactionat imediat dupa ce seful Politiei Sannicolau Mare a provocat un accident de circulatie sub influenta alcoolului. Conducerea inspectoratului a declansat procedura de cercetare disciplinara a politistului si l-a suspendat pe acesta din functia de conducere. Andreescu a fost mutat inapoi la Sectia 4 Politie la compartimentul de Investigatii Criminale de acolo. El isi va relua activitatea de politist judiciarist pana cand ancheta in cazul sau va ajunge la final, scrie ziuadevest.ro
Claudiu Andreescu a spus imediat dupa producerea accidentului, ca alta ar fi fost situatia daca incidentul s-ar fi petrecut in Sannicolau Mare, pentru ca subalternii lui de la politia rutiera de acolo l-ar fi lasat sa plece fara nici un fel de probleme.
Mai mult, Andreescu a incercat sa il convinga pe celalalt sofer sa il ierte, si a spus chiar ca ii va cumpara o masina, doar pentru s scapa de problemele cu legea. Toata aceasta discutie a avut loc dupa ce etilotestul politistilor de la rutiera a confirmat ca Andreescu era beat.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu