Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 32    0

FOTO SOCANT! Ce facea aceasta soferita la volanul masinii, pe autostrada, in mers! Este INCREDIBIL! Internautii sunt scandalizati

soferita pe autostrada0
Daca la noi cele mai multe incidente survin ca urmare a telefonului si a aplicatiilor de pe el, pe care soferii le acceseaza foarte des, in Vest exista deja o noua moda.
Astfel, un pilot de masini a surprins-o pe o doamna in trafic, pe autostrada A127 ce duce catre Essex uitandu-se la televizor pe tableta, in timp ce gonea cu peste 100 km/h. Blonda viziona varianta engleza a "Masterchef" si nu a gasit nicio justificare cand Luke Page, pilotul mai sus mentionat, a tras-o la raspundere, scrie prosport.ro.
Chiar daca aceasta a deschis geamul pentru a vorbi cu el - probabil se astepta sa fie intrebata de cu totul altceva -, femeia a refuzat sa dea explicatii pentru gestul ei lipsit de responsabilitate.
Iti prezentam mai jos dialogul dintre cei doi, asa cum apare el pe dailymail.co.uk.
- Te uiti la televizor in timp ce conduci?
- Nu!
- Eu de aici asta vad. Stii ca e ilegal sa faci asa ceva, nu!?
- Bff....
- Ei bine, o sa ajungi in presa si pe Internet!
Luke Page s-a tinut de cuvant si imediat ce a ajuns acasa a postat videoul pe net. El a devenit viral, fiind preluat atat de internauti, cat si de presa din intreaga lume.

Galerie Foto

Citeste si...

18 Ianuarie 2017
 1029    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu