Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 46    0

Mesajul emotionant al Oanei Pellea

oana pellea
Oana Pellea mesaj emotionant pentru mama ei Imagine de arhiva cu fiica si sotia regretatului Amza Pellea
  

Oana Pellea, mesaj emotionant pentru mama ei. Fiica marelui actor a scris cateva cuvinte despre cea care a adus-o pe lume.
Oana Pellea este fiica marelui si regretatului actor Amza Pellea, cel care a bucurat generatii de romani cu rolurile interpretate magistral in filme precum „nea Marin miliardar” si „Mihai Viteazul”.
Amza Pellea, care a incetat din viata pe 12 decembrie 1983, la varsta de 52 de ani, a fost casatorit, intre anii 1958 si 1983 cu Domnica Mihaela Policrat, cea care este si mama singurului copil al actorului, Oana Pellea.
Oana Pellea, mesaj emotionant pentru mama ei: „Te iubesc, mama”
 
Duminica, 8 ianuarie, a fost Sfanta Domnica, iar actrita Oana Pellea nu a uitat de mama ei, care s-a stins din viata in anul 2003.
„E Sfanta Domnica. Te iubesc, mama. Dintotdeauna pentru totdeauna… te iubesc mama!”, este mesajul postat pe internet de actrita.
Mari vedete ale scenei romanesti s-au grabit sa ii trimita mesaje Oannei Pellea.
Maia Morgenstern: „Sa ii fie memoria binecuvantata. Binecuvantata amintire, iubire sfanta!”
Emilia Popescu: „Sfanta Domnica….a ta…a noastra”.
Fotografia pe care Oana Pellea a postat pe internet, in care apare alaturi de mama sa si in care seamana perfect, i-a uimit pe fani.
„OMG, Oana, parca te uiti in oglinda”, „Fantastica asemanare”, „Pareti una si aceeasi”, „Pe cuvant de onoare ca am crezut ca s-a jucat cineva cu doua fotografii facute in ani diferiti si le-a editat cumva. Aveam impresia ca ma uit la Oana care ii zambeste Oanei. Sa-i fie sufletul cu aripi de inger” – i-au transmis admiratorii. Libertatea.ro

Citeste si...

9 Ianuarie 2017
 1203    0
9 Ianuarie 2017
 1197    0
9 Ianuarie 2017
 2021    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu