Reteta care-ti lasa gura apa: Bilute cu branza de vaci si bucatele de fructe
Ingrediente:500 gr branza de vaci2-3 linguri faina2 oua mai mari5 linguri zahar6-7 linguri gris260 gr piersici conservate1 punguta fulgi de cocoszahar vanilinatMod de preparare:1. Amesteca 5 linguri de zahar cu ouale.2. Separat amesteca faina cu branza si cu grisul. Omogenizeaza.3. Taie piersicile in cubulete si lasa-le la scurs.4. Pune compozitia cu ou si zahar peste cea cu branza. Amesteca bine.5. Ia cate o lingura din compozitia cu branza si modeleaza intre palme. Pune in mijlocul fiecarei mingiute cate o bucatica de piersica.5. Pune biluetele in apa clocotinda. Lasa-le sa fiarba 5 minute. Cand sunt gata, se ridica la nivelul apei.6. Da bilutele prin fulgi de cocos.7. Serveste cu zahar vanilinat.
Citeste si...
Comentarii
+ Adauga Comentariu