Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 67    0

Cum sa prepari cei mai deliciosi coltunasi cu branza. Iata o reteta simpla

coltunasi
RETETA DE COLTUNASI CU BRANZA
Ingrediente
Pentru aluat avem nevoie de:
400 g faina
1 ou
2 linguri ulei
sare
Pentru umplutura avem nevoie de:
250 g branza de vaci
2 oua
100 g zahar
3 linguri smantana
esenta de rom
Mod de preparare Coltunasi:
Ingredientele pentru umplutura le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.
Se pune faina intr-un castron, se face o gaura la mijloc, in care se adauga oul, putina sare, uleiul si 1 cana de apa calduta. Se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Daca mai este nevoie se adauga putina apa.
Coca obtinuta se framanta pana nu se mai lipeste de mana si nici de castron. Daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.
Cand este gata,se intinde pe masa unsa cu faina o foaie subtire,care se taie in patrate
sau se decupeaza cercuri cu un pahar.
La mijlocul fiecarei forme se pune cate o lingurita de umplutura,
iar marginile se lipesc,dandu-li-se astfel forma de triunghiuri
sau de semiluna.
Eu am presat si cu furculita sa fiu sigura ca nu se desfac. :))
Coltunasii se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.

Citeste si...

31 Decembrie 2016
 1020    0
27 Decembrie 2016
 1086    0
27 Decembrie 2016
 1202    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu