News Flash:

Ce sa mananci in noaptea Revelion ca sa ai noroc tot anul

27 Decembrie 2016
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
masa de craciun2
Cu totii avem superstitiile noastre de Revelion. Sigur v-ati ales deja lenjeria rosie pe care sa o purtati in noaptea dintre ani, dar stiati ca anumite alimente sanatoase va pot purta noroc in noul an? Iata o lista a alimentelor sanatoase, dar si norocoase pentru rascrucea dintre ani.  Legume verzi, pe lista alimentelor sanatoase si norocoase Se spune ca legumele verzi sunt cu noroc de anul nou pentru ca seamana cu banii. Sunt si pline de vitamine si minerale deci nu ai de ce sa le eviti. 


Fasolea, aliment sanatos si banos Precum salata sau alte verdeturi si fasolea semnifica bani, si anume monedele. Indiferent daca alegi lintea, mazarea sau fasolea uscata va fi bine pentru sanatatea ta, si te vei reface mai usor dupa nenumaratele pahare de sampanie. 


Nu uita de peste, alimentul norocos,  in alimentatia sanatoasa de Revelion Pestele este norocos din mai multe motive. Solzii se aseamana cu banii si pestii se gasesc in bancuri ceea ce simbolizeaza de asemenea ideea de abundenta. Lasand la o parte simbolistica, sunt numeroase beneficii nutritionale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006859 (s)