Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 56    0

10 REGULI DE AUR pentru o piele perfecta

ten femeie
  
Unele trenduri apar si dispar dar aceste solutii vor functiona mereu.
E o regula veche de cand lumea dar care functioneaza negresit: bea cat mai multa apa si iti vei mentine pielea hidratata. Cu exceptia acestei reguli, am mai gasit alte 10 reguli de aur pentru o piele perfecta.
1. Mentine nivelul stresului in limite acceptabile. Unele studii au aratat ca anxietatea poate cauza sau inrautati acneea. Dormi suficient, mediteaza – apeleaza la orice metoda de relaxare care functioneaza in cazul tau.
2. Spala-te pe fata seara de seara; este cea mai eficienta metoda de a-ti tine tenul departe de cosuri. Insa nu folosi geluri de curatare mai des de doua ori pe zi; acest gest iti poate deshidrata si irita pielea.
3. Cunoaste-ti tipul de ten si cum se schimba el pe parcursul anului. Gras, uscat, mixt – aceasta caracteristica poate fi punctul de pornire al unei rutine de ingrijire adecvata nevoilor tale.
4. Nu schimba produsele care dau rezultate. E amuzant sa experimentezi la capitolul machiaj si coafura, dar odata ce ai gasit produsele care se potrivesc pielii tale, continua sa le folosesti.
5. Nu fa mici (sau mari) obsesii. Esti singura care observa micile imperfectiuni. Increderea in tine e cel mai bun aliat al unui look radios.
6. Ai grija de mainile tale la fel de sarguincios ca de tenul tau. Primele semne ale imbatranirii apar prima oara pe maini, asa ca aplica crema cu SPF in fiecare zi si hidrateaza-ti cuticulele – mainile tale vor arata minunat acum dar si peste 10 ani.
7. Fura din trucurile mamei tale. Sau ale matusii ori surorii tale… intelegi tu ideea. Femeile mature din familia ta s-ar putea sa iti dea cele mai bune sfaturi atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. Intreaba-le orice!
8. Acorda atentie zonelor pe care le neglijam de obicei. Spatele, picioarelecoatele si genunchii au nevoie de un strop de ingrijire in plus – maseaza-le cu o lufa sau un scrub de baie sub dus de doua ori pe saptamana pentru a scapa de stratul de celule moarte de la suprafata pielii.
9. Mergi la dermatolog an de an. Medicul tau va detecta posibile alunite problematice (chiar si semnele precoce ale cancerului de piele) sau alte anormalitati.
10. Aplica SPF tot timpul! Nu calca vreodata intr-un solar si foloseste creme cu factor UV in fiecare zi. Pielea ta este nepretuita, la fel si sanatatea ta.

Citeste si...

13 Decembrie 2016
 1435    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu