Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 31 minute
 13    0

Traian Basescu vorbeste despre MAREA GRESEALA a lui Klaus Iohannis

base
Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, la Bacau, ca presedintele Klaus Iohannis "face o mare greseala" ca nu a invitat unii parlamentari la demonstratia ce va avea loc la Arcul de Triumf pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

"Nu poti sa etichetezi, tu ca sef de stat, pe cineva ca fiind penal atat timp cat nu a fost judecat de o instanta. E usor sa spui penali, dar fara ca cineva sa fi fost condamnat. Nu poti sa-l faci pe cineva penal atat timp cat nu a fost judecat de o instanta. Ori respectarea drepturilor fundamentale trebuie sa plece de la presedinte", a precizat Traian Basescu.

Potrivit acestuia, omisiunea presedintelui Iohannis este cu atat mai mare cu cat nu l-a invitat pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

"Discutam in acest caz de reprezentarea celei de-a doua institutii a statului la marea sarbatoare. Cred ca este o mare greseala", a spus Traian Basescu.

Purtatoarea de cuvant a presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a anuntat joi ca de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Nationale parada militara la Arcul de Triumf si o receptie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Traian Basescu participa la mitingul electoral organizat de PMP Bacau in Sala Ateneu din municipiu.

Citeste si...

25 Noiembrie 2016
 1135    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu