Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 15 ore
 42    0

Zodiile care fac alegeri gresite in dragoste

horoscop boala
In razboi si dragoste totul e permis, insa de multe ori nu ne asumam toate riscurile. 4 dintre semnele zodiacale se arunca inainte cand vine vorba de dragoste si se lasa conduse doar de emotii, fara sa analizeze daca partenerii pe care pun ochii este cu adevarat facut pentru sufletul lor.
Cele 4 zodii care fac alegeri gresite in dragoste

LOCUL 4: GEMENI
Nativul nascut in zodia Gemeni este dual, dornic de schimbare, fapt pentru care isi da seama imediat ca alegerea sa in dragoste a fost una gresita. Acest semn trece prin multe incercari amoroase in viata si reuseste sa sara din esec in esec.
Este extrem de entuziasmat cand incepe o relatie noua si nu conteneste din a-l ridica in slavi pe cel langa care alege sa isi petreaca viata. Pot trece doar cateva saptamani pentru a-si da seama ca nu a fost o idee buna sa inceapa o relatie.

LOCUL 3: FECIOARA
Fecioara este extrem de pretentioasa cand vine vorba de orice, mai ales in dragoste. Atitudinea ei critica poate fi inhibata de fiorii iubirii, insa, mai devreme sau mai tarziu aceasta isi arata coltii, iar semnul de pamant nu se fereste sa fie brutal de sincer cu sufletul pereche.
Fecioara este deranjata de multe aspecte intr-o relatie si nu suporta cand ii este invadat spatiul intim. De asemenea, Fecioara tine foarte mult la tabieturile sale, iar asta ii blocheaza de multe ori sansele reale la dragoste: nu stie sa renunte la lucrurile de care este legata aproape obsesiv, nu stie sa lase de la ea.

LOCUL 2: CAPRICORN
Capricornul este idealist cand vine vorba de dragoste. Vede totul roz si este foarte implicat pana in punctul in care realizeaza ca nimic nu e ceea ce pare. Acest semn zodiacal nu se poate lauda prin relatii de lunga durata. Cel mai adesea este dezamagit in plan sexual, caci are o imaginatie mult prea bogata in dormitor pentru muritorii de rand.

LOCUL 1: SAGETATOR
Sagetatorul sufera cel mai mult in dragoste, alaturi de Pesti. Spre deosebire de semnul de apa, nativul de foc face mult mai multe alegeri gresite in viata, in plan sentimental, si isi gaseste marea iubire la o varsta destul de inaintata. Poate trece prin relatii extrem de furtunoase, insa din fiecare are cate ceva important de invatat.

Citeste si...

14 Noiembrie 2016
 1039    0
11 Noiembrie 2016
 1179    0
11 Noiembrie 2016
 1184    0
10 Noiembrie 2016
 1088    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu