Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 10 ore
 48    0

O noua crima a ingrozit Timisoara! Barbat de 48 de ani, ucis cu sange rece de iubita cu 30 de ani mai tanara!

crima coafor iasi
Scene socante, marti seara, la Timisoara. Un barbat de 48 de ani a fost ucis de iubita sa de 18 ani, intr-o casa situata pe strada Cozia.
Din primele informatii, barbatul a fost descoperit mort in holul unei case localizata pe strada Cozia, intr-o balta de sange, de catre medicii de pe ambulanta. Acestia au precizat ca barbatul a fost injunghiat de cinci ori in spate. La sosirea ambulantei, doctorii au descoperit o tanara de 18 ani taiata la mana stanga si in stare de soc, intinsa pe jos in fata imobilului.  Tanara era evident cutremurata de cele intamplate si le-a spus medicilor ca ea este autorul crimei. Totul ar fi pornit de la o cearta intre cei doi.
Potrivit prietenilor victimei, tanara era concubina barbatului si avea tulburari comportamentale, fiind in prezent sub tratament. Cei doi ar fi avut o relatie de doi ani si locuiau in casa barbatului impreuna cu mama acestuia. Imobilul este unul destul de mare, iar medicilor le-a luat ceva vreme sa gaseasca victima. Langa aceasta au fost descoperite trei cutite cu lama mare, doua pe jos, langa barbat, si unul pe o masa, scrie tion.ro.
La locul crimei au ajuns de urgenta politistii, care au inchis strada. Momentan se asteapta sosirea procurorului, pentru a incepe cercetarea la fata locului.
UPDATE. Procurorul si criminalistii au ajuns la fata locului si au inceput cercetarile. Ei vor incerca sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat in seara de marti in imobilul de pe strada Cozia din Timisoara.

Citeste si...

9 Noiembrie 2016
 1447    0
8 Noiembrie 2016
 1079    0
8 Noiembrie 2016
 1262    1

Comentarii

+ Adauga Comentariu