Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Patru migranti, opriti in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania din Serbia

migranti granita
Patru migranti - doi cetateni din Kosovo, un albanez si un sirian - care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania au fost opriti de politistii de frontiera de la Oravita si Jimbolia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Politia de Frontiera, politistii de frontiera din Oravita, judetul Caras-Severin au depistat, marti seara, in vegetatia de la marginea localitatii Mercina, judetul Caras-Severin, in apropierea frontierei cu Serbia, trei barbati. Acestia au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera Oravita, unde s-a stabilit ca doi sunt din Kosovo, iar al treilea este albanez, cu varste cuprinse intre 23 si 30 de ani.
Cei trei au declarat ca au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania, pe jos, cu intentia de a ajunge in Germania.
Pe de alta parte, politistii de frontiera din Jimbolia au depistat in localitatea Carpinis, judetul Timis, un adolescent in varsta de 16 ani din Siria, care a solicitat azil in Romania. Acesta urmeaza sa fie predat Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara.
Politistii de frontiera au intocmit, in cele doua cauze, lucrare penala pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat, fiind anuntate si autoritatile sarbe.

Citeste si...

28 Septembrie 2016
 1279    0
27 Septembrie 2016
 1326    0
27 Septembrie 2016
 1355    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu