Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 48    0

SOC! Un fotbalist de la Steaua risca sa ajunga in inchisoare!

steaua cu norvegia
“Bad boys” Tamas a comis-o grav sambata noapte, dupa ce la cateva ore de la derbyul Steaua-Dinamo, s-a facut ”tandari” intr-un club dinCentrul Vechi, scrie cancan.ro. Ar fi facut praf si un telefon al unui client care a inceput sa-l filmeze, scrie cancan.ro.

Posesorul telefonului pe care Tamas l-a facut praf in club a depus plangere penala! Sursele Cancan din Politie au confirmat ca plangerea a fost inregistrata oficial la Sectia 10 si ca ofiterii au dispus deja deschiderea unui dosar penal pe numele fundasului.

”O persoana s-a prezentat intr-adevar la sediul Sectiei 10, in data de 21 august 2016, si a depus plangere penala impotriva numitului Tamas Gabriel pentru infractiunea de distrugere. Reclamantul nu a mentionat alte violente savarsite asupra sa. Drept urmare, s-a dispus deschiderea unui dosar penal, iar, dupa audierea partilor implicate si a martorilor, cauza va fi inaintata spre instrumentare Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 cu propunerea care se va impune”, au mai precizat pentru CANCAN.ro surse din cadrul Politiei.

In mod normal, daca victima lui Tamas nu-si va retrage plangerea, iar fotbalistul va fi trimis in judecata si condamnat (fie si doar cu amenda) pentru distrugere, stelistului i se va ”activa” pedeapsa cu suspendare primita in 24 septembrie 2014. Atunci, judecatorii de la Sectorul 1 au hotarat ca el sa fie pedepsit cu 8 luni de inchisoare cu suspendare fiindca a vandalizat o scara de bloc (de asemenea, dupa un episod bahic): ”

Citeste si...

24 August 2016
 1520    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu