Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Crin Antonescu, despre declaratiile nesimtite ale ministrului Stroe: "Voi propune masuri radicale"

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt "un exemplu de comunicare catastrofală", menţionând că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale", el menţionând şi că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă. Întrebat, într-o intervenţie la Realitatea TV, cum comentează faptul căRadu Stroe a spus că la nivelul Ministerului de Interne nu s-a constituit o celulă de crizăşi că îşi reproşează că tragedia de la Cluj s-a întâmplat în mandatul său, Antonescu a răspuns: "Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică".

El a menţionat că face o distincţie între modul în care s-au întâmplat lucrurile la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul de Interne.

Antonescu a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Antonescu a ţinut să precizeze că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale" în acest caz, dar a precizat că discuţiile şi deciziile se poartă şi se iau în interiorul partidului.

El a criticat comunicarea "catastrofală" a tuturor autorităţilor implicate în operaţiunile de salvare în urma accidentului aviatic, precizând că este posibil ca şi premierul să fi primit informaţii eronate.

De asemenea, liberalul a ţinut să sublinieze că în cursul zilei de miercuri nu s-a pus, nici în partid şi nici de către premier, problema demiterii ministrului Stroe.

Antonescu a spus că a discutat cu premierul, miercuri, la Guvern, pe tema raportului legat de accidentul aviatic şi de măsurile pe care şeful Guvernului le are în vedere, precizând că l-a asigurat pe Victor Ponta de sprijin politic legat de aceste măsuri.

De asemenea, Antonescu a spus că un alt subiect discutat cu premierul a fost legat de ministrul Sănătăţii şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat miercuri, la ieşirea din sediul MAI, răspunzând unor întrebări, că nu crede că va fi schimbat din funcţie şi că nu intenţionează să demisioneze.

Stroe a declarat, marţi seară, răspunzând unei întrebări, că îşi reproşează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj.

"Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.

De asemenea, el a spus că problema a fost "la localizare".

Deputatul PSD Florentin Gust a afirmat, într-un comunicat, că remarcă lipsa de comunicare, coordonare, intervenţie şi competenţă a structurilor din MAI şi MApN în incidentul aviatic din Cluj, menţionând că cel puţin doi miniştri ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demişi. Mediafax.ro

Citeste si...

22 Ianuarie 2014
 1495    0
22 Ianuarie 2014
 1326    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu