Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 51    0

Un mic secret pentru prajirea pestelui marunt fara a avea probleme cu oasele

peste prajit
Va place pestele marunt, dar va deranjeaza oasele cele mici. De acum inainte puteti cumpara peste cu oase marunte. Reteta pe care v-o propunem se potriveste pentru pregatirea urmatoarelor soiuri de peste: platica mai mare sau mai mica, rosioara, caras, babusca si alte soiuri de talie mica, medie.
Asadar, pestele il curatati, il spalati, ii scoateti maruntaiele, daca sunt icre le puneti separat si desigur il taiati. Cu un cutit ascutit taiati pestele dupa cum este aratat in imagine, pe o parte si pe alta. Sa nu taiati sira spinarii. Umpleti burta cu rondele sau semi rondele de ceapa si o foaie de dafin.
Tavaliti pestele prin faina si prajiti-l la foc mediu. Este foarte gustos, iar aroma de ceapa si dafin este minunata. Cel mai important este ca nu are oase! Veti intreba: Dar unde sunt? Oasele s-au prajit in uleiul incins, iar cand mancati pestele nici nu le simtiti.
Incercati si nu veti regreta! E o bunatate de peste!

Citeste si...

25 Iulie 2016
 2547    0
24 Iulie 2016
 1456    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu