Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Un nou accident tragic pe DN1, in judetul Sibiu

accident sibiu
O persoana a decedat si alte patru au fost ranite, intre care doi copii, in urma unui accident care a avut loc marti pe Drumul National 1, in zona localitatii Apoldu de Sus, din judetul Sibiu, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Lazar, in accidentul rutier de pe DN 1 au fost implicate trei autoturisme, fiind cinci victime, dintre care una a decedat.
”Pe DN 1, la intrarea in Apoldu de Sus a avut loc un accident mortal. Au fost implicate trei autoturisme. Sunt cinci victime, dintre care una este decedata si patru sunt raniti. Intre cei patru raniti, doi sunt copii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.
Potrivit primelor informatii, soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile rutiere.
"Soferul unui autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteorutiere, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Soferul vinovat este decedat. In masina care circula regulamentar se afla o familie, trei persoane sunt ranite usor, iar un copil de patru ani este ranit grav", a mai declarat Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.
In zona producerii accidentului traficul este blocat.

Citeste si...

28 Iunie 2016
 1215    0
28 Iunie 2016
 1326    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu