Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 46    0

A murit cea mai varstnica femeie din Romania. Femeia avea 108 ani si era din Caransebes

Margit Szemenyei
Cea mai varstnica femeie din Romania, Margit Szemenyei, care anul trecut in luna august a fost sarbatorita la varsta de 108 ani, a trecut la cele vesnice. 
Reprezentanti ai Primariei Caransebes, oras in care a locuit Tanti Margit, cum ii spuneau cunoscutii, au precizat ca ea a fost cel mai varstnic om din tara, dar si un exemplu pozitiv pentru toti cei din jurul sau. A avut un spirit optimist si un fel de a fi care era un adevarat model de viata. 
La ultima aniversare, pe 10 august 2015, Margit Szemenyei a primit, din partea administratiei locale, o diploma, un buchet de flori si suma de 8.000 lei, cate o mie de lei pentru fiecare an implinit peste suta, pentru exemplul de longevitate pe care l-a dat generatiilor mai tinere. Tot atunci, pentru a le rasplati gestul, Margit Szemenyei i-a servit pe cei prezenti cu un tort ce avea pe el 108 lumanari. 
Trupul neinsufletit al femeii a fost depus la capela cimitirului romano-catolic din Caransebes, unde va fi inmormantata joi, la ora 11,00. AGERPRES 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu