News Flash:

A fost finalizat primul spatiu multifunctional pentru pensionari la Timisoara

26 Mai 2016
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
pensionare
Primaria Timisoara a finalizat, marti, primul spatiu multifunctional amenajat in spatii excendentare din puncte termice, propunerea venind de la reprezentantii consiliilor consultative de cartier ale orasului. 
'Din interactiunea mea cu pensionari, tineri, consilii consultative de cartier, am aflat ca nu prea exista spatii unde aceste categorii de cetateni sa se intalneasca, fie pentru sedinte de lucru, fie pentru socializare, pur si simplu. Am cerut Colterm sa faca o inventariere a spatiilor punctelor termice care fie nu mai functioneaza ca puncte termice, fie (...) au excedent de spatiu', a declarat marti, presei, primarul Nicolae Robu. 
Clubul finalizat are aproximativ 100 mp, a fost zugravit si igienizat de Colterm, detinatoarea spatiului, iar mobilierul a fost adus de operatorul de apa-canal Aquatim, ambele companii fiind subordonate Primariei Timisoara. 
'In urmatoarea perioada vor fi amenajate mai multe astfel de locatii, in prima etapa fiind identificate 10, dar in final ajungand la 20. Aceste spatii vor fi predate consiliilor consultative de cartier spre gestionare si vor fi folosite atat de aceste consilii, cat si de tineri, de pensionari, de asociatii de proprietari', a mai spus primarul. 
In prezent se lucreaza la un Regulament de functionare al acestor spatii multifunctionale din cartiere, care nu vor putea fi folosite ca localuri pentru organizarea de petreceri sau alte astfel de evenimente, ci doar in scopul precis precizat. 
Pana acum, in astfel de spatii excedentare ale Colterm s-au amenajat si adaposturi pentru oamenii strazii pe timpul iernii. AGERPRES

primaria timisoara spatiu multifunctional nicolae robu aquatim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005059 (s)