Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 65    0

Ce iti rezerva astrele astazi

zodie
Berbec - Sunteti preocupat de cucerirea unor persoane influente din anturaj si uitati ca i-ati promis partenerului de cuplu sa ajungeti acasa mai devreme. Discutii neplacute.


Taur - Sunteti constient de valoarea dumneavoastra profesionala si le demonstrati si celor din anturajul profesional de ce sunteti capabil. Recunoasterea meritelor nu va insenineaza.


Gemeni - Sunteti foarte decis sa va aparati drepturile financiare, numai ca s-ar putea sa luati o hotarare gresita daca demisionati. Este necesar sa descoperiti metode alternative.


Rac - Se pare ca banii si interesele comune va sustin relatia matrimoniala mai mult decat pasiunea ori romantismul. Cum sunteti un sentimental convins, va intristati.


Leu - Descoperiti ca nu obtineti niciun fel de imbunatatire daca va pedepsiti verbal partenerul de cuplu. Ar fi bine sa renuntati definitiv sa va mai ganditi la pedepse.


Fecioara - Faceti excese alimentare si nu este deloc bine. Dupa ce ati respectat posturi, diete si regimuri drastice, acum aveti o pofta de viata de-a dreptul exploziva.


Balanta - Este bine sa acceptati orice propunere profesionala pe care o primiti azi, fara sa cereti sfatul nimanui si fara sa despicati firul de par in patru. Sperantele vor ramane valabile.


Scorpion - Partenerii va apreciaza, insa sunt foarte gelosi (mai ales partenerul de cuplu, care va iubeste cu disperare). Este de preferat sa afisati pentru moment mai multa modestie.


Sagetator - Va complicati inutil incercand sa captati atentia celor din anturaj prin glume frivole. Sunteti oricum remarcat datorita aspectului fizic si vestimentatiei cam boeme.


Capricorn - Chiar daca nu a inceput sezonul concediilor, simtiti o nevoie acuta de vacanta. Pentru ca le stricati buna dispozitie, cei din anturaj vor sa va ajute si dau telefoane.


Varsator - Va laudati ca dispuneti de un fler deosebit si chiar le faceti colegilor o demonstratie reusita, mai mult in gluma. Se ajunge la concluzii serioase, absolut intamplator.


Pesti - Va simtiti stapanul lumii, doar pentru ca persoana iubita va aproba toate dorintele. Rudele va cearta pentru ca ele cred ca duceti o viata de excese periculoase, potrivit hotnews.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu