Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 14    0

Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara va fi extinsa in acest an

In 2014, pe lista investitiilor la Spitalul Municipal din Timisoara, figureaza inceperea lucrarilor la Unitatea de Primiri Urgente , centrul de diagnostic ante natal si dotarea cu aparatura performanta. Anul viitor exista un proiect semnificativ al spitalului , pe fonduri europene, cu Primaria Timisoara – lider de proiect, care vizeaza modernizarea completa a unui centru de diagnostic ante natal la Maternitatea si Ginecologia ce apartin de spital“ a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timisoara.

Anul acesta, Spitalul Municipal Timisoara a derulat doua proiecte pe finantare europeana.

“Ne-am dori ca si celelat proiect, pe care l-am depus anul acesta sa fie aprobat , iar in cazul in care este aprobat, evident vom avea mult de lucru pe aceasta linie“ a adaugat directorul Spitalului Municipal.

Conducerea spitalului considera ca proiectele cu finantare europeana si extinderea Unitatii de Primiri Urgente constituie prioritatile absolute. Pe langa acestea, dotarea cu aparatura medicala a sectiilor este prioritara, pentru ca se doreste ca Spitalul Municipal sa-si perfectioneze serviciile diversificate pe care le ofera, de exemplu, pentru chirurgia de urgenta sau pentru programul oncologic , astfel incat acestea sa fie adaptate celor mai noi descoperiri medicale. Opiniatimisoarei.ro

Citeste si...

2 Ianuarie 2014
 1332    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu