Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 46    0

VIDEO FABULOS! A scobit 3 cartofi, i-a pus pe o tava... Ce a urmat este absolut DELICIOS!

cartof scobit
Cartoful face parte din alimentatia noastra zilnica, insa felul in care il pregatim ne ofera cu fiecare preparat o placere deosebita. Desi am putea crede ca stim deja toate retetele care au ca ingredient principal cartoful, reteta din aceste imagini ne lasa practic fara cuvinte.
Daca va doriti sa experimentati o noua reteta de cartofi, atunci e momentul sa urmariti aceste imagini si cu siguranta veti reusi sa pregatiti in bucataria proprie un „vulcan” inedit folosind ca baza trei cartofi.
Daca ar fi sa listam ingredientele de care avem nevoie in prepararea acestei gustari acestea ar fi urmatoarele:
- 3 cartofi mari;
- 9 felii de bacon;
- 4 felii de carne de curcan Deli afumat;
- 1 cana de branza cheddar rasa;
- 1 lingura de sos iute barbecue;
- ½ ceasca de smantana;
- 2 linguri de ceapa verde taiata in bucati mici;
- Condimente, sare.
Incepem prin a spala foarte bine cartofii si a-i pune intr-o tava in cuptor la copt. Dupa ce acestia au fost copti se taie capetele fiecarui cartof si se scobesc pe rand punand tot miezul cartofilor intr-un bol. Cartofii scobiti vor fi asezati iarasi in tava si vor fi infasurati la propriu in feliile de bacon fixate cu cateva scobitori. Acestia vor fi umpluti cu amestecul de cartof din bol in care am adaugat bucati de carne de curcan Deli afumat, unt, sare si condimente, scrie livebiz.ro.
Deasupra cartofilor umpluti in acest fel vom pune branza cheddar rasa dupa care tava merge pentru 5 minute la cuptor. Dupa ce timpul de coacere a expirat, cartofii se ung cu sos iute barbecue, se mai presara inca putina branza cheddar rasa si apoi se mai pune inca putin la cuptor. Rezultatul final este extrem de apetisant, mai ales ca dupa ce cartofii sunt scosi din cuptor sunt asezati pe un platou, li se scot scobitorile si urmeaza partea care le confera acestor cartofi minunati numele de vulcan.
In acest moment peste fiecare cartof se pune smantana si ceapa verde taiata bucatele. Imaginea preparatului este impresionanta, iar gustul este fara indoiala fantastic. Spor la treaba si… pofta buna!

Galerie Video

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu