News Flash:

Leacul uimitor care trateaza cancerul de piele. Ai nevoie de bicarbonat si ulei

15 Martie 2016
9292 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei cu bicar
Surprinzator si de-a dreptul miraculos, cancerul de piele poate fi tratat cu doua ingrediente la indemana: ulei de cocos si bircabonat de sodiu. In randurile de mai jos veti afla povestea unei canadience care si-a tratat mama diagnosticata cu carcinom bazocelular cu un amestec din cele doua ingrediente. 
Potrivit site-ului colective-evolution.com, Kyneret Azizo, o tanara din Canada si-a convins mama sa foloseasca o pasta din ulei de cocos si bicarbonat pentru a-si trata carcinomul bazocelular, o forma de cancer de piele mai putin agresiva decat melanomul.
Afectiunea s-a manifestat mai intai sub forma unei mici leziuni la nivelul scalpului care a evoluat in timp. Medicii i-au recomandat interventia chirurgicala pentru indepartarea celulelor canceroase, iar femeia s-a lasat pe mana lor de doua ori. Cand ar fi trebuit sa faca si a treia interventie, fiica bolnavei a inceput sa caute pe internet tratamente naturale si a descoperit mai multe marturii ale unor persoane care s-au vindecat complet de cancer bazocelular, utilizand doar bicarbonat si apa. 
Remediu pentru tratarea cancerului de piele
Cancerul nu poate sa se dezvolte intr-un mediu alcalin. Si asta este exact ceea ce produce bicarbonatul. Tanara a facut unele modificari la reteta traditionala. 
Kyneret Azizo a folosit ulei de nuca de cocos in loc de apa, deoarece acest ulei regenereaza pielea rapid. Ea a amestecat o parte din bicarbonat de sodiu cu o parte din ulei de nuca de cocos (o lingurita de fiecare) si a adaugat apa calda pana a obtinut o pasta groasa pe care a aplicat-o direct pe leziune. Aveti grija sa utilizati ulei organic si bicarbonat de sodiu fara aluminiu.
Potrivit propriilor marturii, rezultatele au fost vizibile chiar dupa prima aplicare. Se recomanda sa nu se frece leziunea; doar aplicati amestecul si il lasati acolo cat mai mult. Puteti folosi o casca de dus cu care acoperiti capul. 
In prima saptamana a facut trei aplicari, in a doua saptamana a facut doua aplicarii, iar zona afectata se curata adecvat inaintea fiecarei aplicari.
De asemenea, este important de mentionat ca acest tratament sa fie facut in mod corespuzator, din cauza adancimii carcinomului. Celulele bazale au radacini ce patrund mult mai profund in piele decat pare, nu este doar la suprafata, de aceea este important sa se continuie tratamentul pentru mai mult timp, chiar daca pielea s-a refacut pe deplin.
Evolutia bolii sub tratament
Rezultatele in acest caz au fost uimitoare. Dupa cinzi zile de tratament au aparut primele semne ca pielea se regenereaza. Dupa o sa leziunea de la suprafata a disparul complet, iar Kyrenet a folosit pe timpul noptii si creme cu antibiotice pentru a trata zona afectata. 
Dupa doua saptamani de tratament s-a vazut o imbunatatire semnificativa si rana deschisa s-a micsorat foarte mult. O saptamana mai tarziu, rana era complet inchisa. Femeia a continuat sa aplice pasta in fiecare zi pentru a se recupera complet. 
Se crede ca rezultatul pozitiv este o consecinta a mediului alcalin creat de bicarbonatul de sodiu si efectele de regenerare ale uleiului de cocos. Desigur, este foarte important sa se faca tratamentul corect si sa nu se produca rani suplimentare. Bolnava a combinat acest tratament cu o diet corecta si un stil de viata sanatos. Foarte importanta este si atitudinea pozitiva. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)