Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 45    0

SCENE SOCANTE la Galati! O mama si-a ucis gemenii nou-nascuti si apoi si-a luat viata! Bebelusii au fost gasiti in frigider

medicina legala
femeie de 40 ani din Galati murit ieri seara, dupa ce a nascut doi gemeni, care au fost gasiti, la randul lor, decedati, intr-un sac menajer bagat in frigider. Femeia a fost gasita de un echipaj SMURDin stop cardio-respirator, dupa ce sotul acesteia a sunat la 112. Ea nu a mai putut fi salvata.
"Au venit cei de la ambulanta, au gasit copiii decedati. Nu pot sa va spun mai multe lucruri decat ca noi am inceput cercetarile si s-a inceput urmarirea penala  sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere a nou-nascutului de catre mama", a declarat Vlad Grigorescu, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Din primele cercetari nu se exclude ipoteza ca femeia sa isi fi ucis nou nascutii iar apoi sa i se fi facut rau, dupa ce a nascut fara supraveghere medicala. Copiii au fost gasiti intr-un sac menajer in frigider.

"Tatal a afirmat ca pacienta a nascut in urma cu cateva ore. Am solicitat sa consultam si nou-nascutii, tatal ne-a condus intr-o alta incapere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer si ni l-a prezentat. La un prim consult am constat ca cei doi nou-nascuti erau decedati, acestia fiind de mai multe ore in frigider, in acel sac menajer. Dupa o prima cercetare si verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violenta. Ne facem sa ne gandim la ipoteza unei morti de cauza medicala, o complicatie a nasterii nesupravegheate", a precizat Liciu Calin, medic la SMURD Galati. Femeia mai avea sase copii. Autopsia si ancheta vor stabili cauzele care au dus la tragicul eveniment. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu