News Flash:

Arhiepiscopia Timisoarei o sprijina pe tanara muziciana care va fi operata pe creier

14 Martie 2016
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
carina
Arhiepiscopia Timisoarei si Asociatia Pro Philharmonia au organizat, in sala ,,Capitol” a Filarmonicii Banatul din Timisoara, un concert caritabil, sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii Banatul, dirijata de maestrul Radu Popa.
Aceasta actiune caritabila desfasurata joi are drept obiectiv ajutorarea unei tinere olimpice, ce are nevoie de o interventie chirurgicala urgenta pe creier intr-o clinica de specialitate din strainatate. La recomandarea Inaltpreasfintitului Parinte Ioan, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului, parohiile timisorene s-au raliat la acest demers caritabil, sustinand initiativa de colectare de fonduri.
„Cazul tinerei elevei Carina Udriste ne-a sensibilizat si pe noi, preoti si credinciosi deopotriva. Afland ca aceasta tanara se afla intr-o situatie de viata si de moarte, Arhiepiscopia Timisoarei, cu implicarea directa a Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Ioan, a demarat o ampla actiune caritabila, de colectare de fonduri, necesara sustinerii complicatei operatii. Printr-o daruire pilduitoare, preotii si credinciosii parohiilor noastre timisorene, au reusit sa adune, intr-un timp record, suma de 40000 de lei, suma ce a fost pusa la dispozitia familiei. In felul acesta se arata ca oamenii Bisericii nu sunt insensibili la suferinta umana si ca, printr-o mobilizare cu adevarat exemplara, se pot realiza lucruri extrem de necesare pentru salvarea unei vieti”, a mentionat parintele Ionel Popescu, potrivit ziuadevest.ro.
Carina Andreea Udriste este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National de Arta „Ion Vidu” din Timisoara, o tanara instrumentista distinsa cu numeroase diplome, premii nationale si internationale in cadrul unor concursuri la care s-a facut remarcata prin recitalurile sale la flaut.
Daca doriti sa o ajutati pe Carina puteti face donatii in conturile deschise de mama Carinei, Adriana Sandor:
In lei: RO16BRDE360SV54044913600
In euro: RO28FNNB003503035950EU01.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006065 (s)