Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Grupare specializata in trafic de minori si proxenetism, destructurata de politisti si procurorii DIICOT

perchezitii politie1
Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT Timisoara au efectuat trei perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. 
De asemenea, politistii au pus in aplicare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timisoara, pentru audieri. 
'Din cercetari a reiesit ca in perioada 2014-2015, cei cinci membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 21 si 47 de ani, ar fi racolat si exploatat sexual mai multe tinere, majoritatea minore. In fapt, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situatie materiala precara, ar fi fost obligate, prin constrangere, inducere in eroare sau abuz de autoritate, sa practice prostitutia, fiind plasate in diferite apartamente inchiriate din municipiul Timisoara', se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Timis. 
Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitilor. AGERPRES

Citeste si...

2 Martie 2016
 1328    0
2 Martie 2016
 1271    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu