Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 41    0

Amenzi importante pentru doua spitale din Timisoara

Spitalului Judetean Timisoara
Casa Judeteana de Sanatate Timis a amendat doua spitale din Timisoara, respectiv Spitalul Judetean Timisoara si Spitalul pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara. Potrivit reprezentantilor Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis, suma totala cu care au fost sanctionate cele doua spitale este de 1.104.003,38 lei.
Din aceasta suma, Spitalul „Louis Turcanu” a fost sanctionat cu 2185,14 lei, restul, pana la peste 1 milion de lei, fiind amenda primita de Spitalul Judetean Timisoara.
Conform CJAS Timis, la Spitalul Judetean Timisoara una dintre sanctiuni a fost data pentru nerespectarea procedurii de rambursare, in timp ce la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” s-a dat sanctiune pentru raportarea de servicii medicale spitalicesti neefectuate, scrie tion.ro.
In ceea ce priveste sanctiunea primita de Spitalul Judetean Timisoara, la aceasta unitate sanitara exista o procedura prin care se ramburseaza unele sume de bani unui pacient care a fost internat si care, pe perioada internarii, a fost pus sa-si achizitioneze din banii proprii anumite medicamente sau materiale sanitare. Ei bine, aceasta procedura nu a fost respectata.
La Spitalul de Copii „Louis Turcanu” este vorba de o sanctiune pentru raportarea de servicii medicale spitalicesti neefectuate. 

Citeste si...

15 Februarie 2016
 1989    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu