Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Prognoza meteo pentru week-end

vremea rece
Meteorologii au vesti bune pentru cei care nu sunt pregatiti inca sa infrunte gerul si zapada. Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii decembrie in cea mai mare parte a tarii, potrivit ANM.

La noapte
Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice, iar in rest va prezenta innorari temporare. Izolat vor fi precipitatii slabe, burnite sau ploi slabe, iar la munte, cu precãdere in nordul Carpatilor Orientali, pe arii restranse va ninge. Vor fi conditii de polei. In zonele joase de relief, local se va semnala ceatã. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 2 grade.

Sambata
Vremea se va incalzi usor, indeosebi in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in nordul si centrul tãrii. Pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures si estul Transilvaniei, predominant ploi in nordul Moldovei, iar in rest, cu totul izolat vor fi posibile burnite sau ploi slabe. Local in Carpatii Orientali si izolat in restul masivelor montane va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificãri in zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile subcarpatice din sud si est, dar si in vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 3 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceatã.
Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Duminica
Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru a doua decadã a lunii decembrie in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in nordul, centrul si nord-estul tãrii. Mai ales spre searã si noaptea, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures, Transilvania siMoldova, iar in rest cu totul izolat vor fi posibile burnite sau ploi slabe. La munte, cu precãdere in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, local va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in zona montanã, iar spre sfarsitul intervalului si in nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade. Mai ales dimineata, local in zonele joase din vest si izolat in rest se va semnala ceatã.
Presiunea atmosferica va scadea usor.

Luni
Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale specifice perioadei in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va avea innorãri indeosebi in nordul, centrul si estul teritoriului, unde izolat vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad. Dimineata si noaptea, in zonele joase izolat va mai fi ceatã.

Citeste si...

11 Decembrie 2015
 1115    0
11 Decembrie 2015
 1146    0
11 Decembrie 2015
 1280    0
10 Decembrie 2015
 1232    0
10 Decembrie 2015
 1264    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu