Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 29    0

ATENTIE, SOFERI! Trafic rutier in conditii de iarna in judetul Maramures

Pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Maramureş se circula vineri dimineaţa în condiţii de iarnă, principala problemă fiind poleiul depus ca urmare a schimbării bruşte de temperatură.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Dana Gagniuc Buzura a declarat pentru AGERPRES că, în ultimele ore, echipele de întreţinere a drumurilor judeţene au intervenit pentru a menţine carosabilul curat şi a combate efectele depunerilor de polei, formate ca urmare a schimbării bruşte de temperatură. 

'În ultimele 24 de ore, s-a acţionat cu un număr de 11 utilaje şi s-au răspândit 84 tone de material antiderapant în vederea prevenirii şi combaterii poleiului. În oraşul Cavnic s-a acţionat cu 2 utilaje pentru lărgirea carosabilului. A nins uşor doar în zona de munte, iar traficul decurge normal' a spus Dana Buzura. 

Angajaţii aeroportului internaţional Baia Mare au curăţat de zăpadă depusă pe pistă, iar aeronava companiei TAROM a decolat vineri dimineaţă în condiţii optime spre Bucureşti. Temperatura exterioară la pragul pistei a fost de - 2 grade Celsius, aerul ceţos, iar vizibilitatea atmosferică a fost de peste 4 km. 

Citeste si...

13 Decembrie 2013
 1934    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu