Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 42    0

Lucian Bute va boxa luna viitoare pentru titlul mondial IBF

lucian bute
Pugilistul Lucian Bute va lupta, la 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, detinatorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn, informeaza boxingscene.com.
Hearn a precizat ca negocierile pentru aceasta lupta sunt aproape finalizate, anuntul oficial urmand a fi facut in urmatoarele zile.
La randul sau, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat ca romanul se afla deja in Florida, pentru a pregati urmatorul meci.
In varsta de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO), a intrat in posesia centurii IBF, in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Direll. Centura a fost detinuta de Carl Froch, fiind pusa in joc dupa retragerea britanicului. Singura infrangere a lui DeGale a fost in 2011, in meciul cu George Groves.
Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii si doua infrangeri, a boxat ultima data in august, cand l-a invins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu