Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 37    0

Peste 2.000 de locuri de munca vor fi create la Timisoara prin ridicarea unui nou centru comercial

malll
Peste 2.000 de locuri de munca vor fi create dupa construirea celui de-al treilea centru comercial din Timisoara, investitia apartinand Alpha Group Investments Ltd, divizia de investitii a grupului Alpha Bank, si TBE Business Solutions, iar valoarea acesteia ajunge la 90 de milioane de euro.
Reprezentantii Alpha Group Investments Ltd au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca investitia la noul mall se ridica la 90 milioane de euro, centrul comercial urmand sa fie construit pe o suprafata de 70.000 de metri patrati inchiriabili, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform sursei citate, dupa construirea noului mall, aici vor fi disponibile peste 2.000 de locuri de munca.
”Suntem parte dintr-un proces de mare amploare. Timisoara Centrum este un produs viu, generator de idei si de provocari care delimiteaza o metamorfoza continua, mai degraba decat un proces de constructie. Datorita noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pietei, proiectul a avut o evolutie fara precedent, intrucat principalele imbunatatiri si avansul inregistrat atat din punct de vedere al structurii, cat si al designului sunt consecinta unor eforturi sustinute de a veni cu o solutie optima atat pentru chiriasi cat si pentru clientii finali”, a declarat Ali Ergun Ergen, expert in retail care conduce intreg proiectul.
Timisoara Centrum va avea un country club de 3.000 de metri patrati, incluzand un spa, un centru wellness, o sala de fitness, precum si o piscina pe acoperis. De asemenea, vor fi restaurante, un cinema multiplex si o zona de divertisment, dar si o cladire de biroruri.
”Suntem incantati de interesul pentru Timisoara centrum si de rezultatul eforturilor de inchiriere de pana acum. Cei mai mari retaileri, al caror raspuns a fost incurajator pozitiv, au demonstrat increderea in concept, amplasament si managementul general al proiectului. Important este ca o pondere considerabila au avut-o cererile din partea retailer-ilor de moda care nu sunt prezenti in oras. Inca exista disponibilitate pentru chiriasii interesati, in special cei regionali. In ceea ce priveste cladirea de birouri, suntem intr-o faza avansata a negocierilor, avand acorduri de preinchiriere pentru 50 la suta din suprafata”, a afirmat Ali Ergun Ergen.
Timisoara Centrum va fi finalizat in anul 2017, potrivit investitorilor, si este amplasat in apropierea centrului orasului. Mediafax.ro

Citeste si...

30 Septembrie 2015
 1182    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu